AbahMuda@Am


AbahMuda@Am


AbahMuda@Am



BLOG TEMAN
Abah_Muizz
Abiumar
Abu Naqibah - Dairi Abu Naqibah
Acai
Activ8ions
Acukk77
Acukk77 New
Aflin Shauki : Inside My Head
Afzan
Adinda
Aida Diarikecil
Aida NotaDairi - Blogdrive
Aida NotaDairi - Blogspot
Aidil
Aishah - Berlindung dibalik Awan
AKO Tetap AKO!!
Ako!
Ako! The Latest
Alyza
Anakomak
Anangku
Anim
Arddayu
Arisa-Putri
Ayu Sayang
Aza
Azhan
Azhan Workpress
Azuna Online
BabyDiana
Budak Sekolah
Bang Long
Bat - InfoMalaya Blog
Bunda Shafiya
Carneyz
Cempaka Biru
Chika
Chot Blogspot
Chot Wordpress
Cikgu Online
Cik Scarlet
Cik Pudica - Semerah Cintanya
Ct
Cute-SmiLy!
Cyclips
Dealova
Diane
Dingy
Dingy Blogsome
Dingy Bloggoing
Downforce
Ducks - M-Ralducks
East Blogdrive
East Blogspot
EedaHakim - Bicara Siti Suraida (Petua)
Elly
Faizah
Faizzah
Faizzah New
FaizulZone
Farah - Bila Cinta Terhubung
Fysal - Cyberstar
Fysal - Mfi06
Fysal - Jendela Duniaku
Fysal - In My Life
Geargie
Gurisanintaglio
Hana
Blog Seni HE
Blog Seni HE - New
Blog Seni HE - Wordpress
Honey
Huda
Iemah
iEn
iEn Komuniti
Iera
Iirah
ilynn - Pemikir, Penulis & Perempuan
Imah Cumel Library
Inamaroon
Irmanrahaban
Iyandz
Iziana
Jaja
Jaja Comel
Jiji
JiwaKacau
JiwaRasa
Jowopinter
Jubeiz
Junaidix
KakAyu
Katarsis
Katarsis - Diari.Seorang.Lelaki
Kadok
Kadok Sebuah Cerita Kehidupan
Kasawari
Kasih
Kicap
Kujie - Dari Baling Ke Serendah
Kujie - Dari Baling Ke Serendah
Kujie New - Hidup Biar Sedap
Kmx
Knockturnal
Kunang
Kuncup
Kuncup New
Lin
Lizza
Luna
Madi Insan Seni
MamaJambu
MamaShahmi - Teguh Berdiri Disini..
Mazudi
Mazudi.com/Life.Notes
Underfine Me
Meen Blogdrive
Meen Blogspot
Mely
Meera - Rentak Kehidupan Meera
Mimie
Mimpi Sedih
Mizi
Mohd Imran
Mohd Ismail
Moon
Nadhirah Lifelogger
Nadhirah Blogspot
Nagacute Blogdrive
Nagacute Blogsome
Narish
Narish2
Neezie
Neezie 1/2 Waras
Nieys Blogspot
Nieys Wordpress
Nieys - nieyszahri.com
Nizam Zakaria
Noamie
Nora
Noush
Nurul - Di Mana Spek Cinderella
Op - Fikiran Dlm Kembara
Pee Bee Blogdrive
PeeBee Blogspot
Pengkritik Blog
PK
PuteriSatu - Luahan Ku
Redza
Rick - Bro Rickwan Melaka
Ryzal
Sama-Sama
Sanchai
Sastri
Seek4soul
Sejuk
Selipar Jepun
Shai Blogdrive
Shai Blogspot
Shai Blogsome
Sharida
Sharidatk
Siti
Snow White
Sodep
Sodep.net
Syikin
Syikin - Wanita dan Keluarga (2007)
Syikin - Wanita dan Keluarga (2008)
Syira
Syi
T - Story of My Life
TaufikSM - Hiburan & Informasi
Topek
Topek - Diari Hidupku
UMIe
UstazMuda
VM
Yatt
YezzeR
Yna
Yna1
Zali
Zalisa - Dunia Hatiku
zzzss
BLOG BERNISAN
PakTeh - Diari 2004-2006
PakTeh - Sembang2 Warung Kopi
BLOG BERKAITAN
Yusof Family's Official Blog

BLOGER IDOL
BloggerIdol
RedMummy - Juara 2006
BilikIni - Tempat Kedua
NadhirahN - Tempat Ketiga
AffyRonan
Archmal
CatWalk
Duyong
Ian
Natasha
Izzu
MPijan
Samasam
UjangMD
Y2Gay
BLOGGER KICK START
Blogger Kick Start
Bro Rick
Intan
Katarsis
Noush
Syawaludin
Kurt_Kuden - Out Week 5
kriesz - Out Week 4
mourieys - Out Week 3
Milla - Out Week 2
Zila - Out Week 1
RedMummy - Juri Tetap


SAJAK BUAT PERHENTIAN
Diperhentian ini
Ada satu cerita
Tentang uda dan dara
Menjeling, bermesra dan berjanji
Tapi menangisnya juga disini
Berpisahnya juga disini

Diperhentian ini
Kulihat... anak itu terjatuh
Luka siku dan keningnya
Menangis belas ibunya

Diperhentian ini
Aku tersenyum
Merenung dia dan hidupnya
Mereka dan kehidupannya
Kerana diperhentian ini
adalah permulaannya
mungkin juga....penamatnya.

Am@AbahMuda 2006


Geng Jurnal

Photobucket.com image hosting and photo sharing Photobucket.com image hosting and photo sharing

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

'Award From MamaJ

Merenung Jejak Kehidupan
- Suatu Klinik Minda

Merupakan hasil perjalanan peribadi, garapan idea, pendapat dan pemikiran penulis. Penulis tidak mengwakili mana-mana pertubuhan atau organisasi tertentu. Segala pendapat dan ulasan yang dibuat merupakan hasil pemikiran dan pandangan peribadi penulis.
Mengkritik bukan Mengeji, Menegur bukan Mengutuk, Bercerita sebagai Tauladan
Sekian Terima Kasih.
Hak Cipta Terpilihara.

free web counter
Since July 21, 2005

Terima Kasih & Jumpa Lagi

Tuesday, November 28, 2006

Bercerita tentang "Layout Blog"

Am baru perasan, apabila Am buka blog Am ini di pc lain selain dari pc pejabat Am. Keadaan layout Am tak teratur dan semuanya tidak "centre" seperti yang Am fikirkan.

Apa pula yang kawan-kawan semua nampak layout Am di pc kawan-kawan semua?

Harap-harap ada pakar Blogspot yang boleh bantu Am

Labels:

JEJAK TEMAN DI "Bercerita tentang "Layout Blog""

 

Anonymous meera kata ... (November 28, 2006 3:50 PM) : 

Am... terima kasih ya...
bilalah agaknya kita dapat berjumpa lagi ya... hmmm

 

Blogger ChikaDior kata ... (November 29, 2006 1:36 AM) : 

ok je. sy tgk.. semua centre.

btw... lama tak kunjung ke sini. sehat? anak sehat? isteri?

 

Anonymous moon kata ... (November 29, 2006 9:25 AM) : 

Check your PC resolution lah Am.. :)

 

Blogger noamee kata ... (November 29, 2006 11:00 AM) : 

bro am...kat edit template tu bro kene letak width utk content contoh-800px; margin semua letak opx;dekat main letak float left;margin kat main pun 0px; dan klu blh nak lebih cantik float utk header dan footer latk left juge..pastikan juge margin footer juge 0px; dan width:800px aje..arap bro fhm apa yg saya tulis nie k.

 

Blogger blackpurple kata ... (November 29, 2006 11:12 AM) : 

Ok jer saya tengok page ni pakai Mozilla Am, tapi kalau pakai IE tak tau la pulak...

 

Blogger Mazudi kata ... (November 29, 2006 11:47 AM) : 

aku pakai firefox dengan resolution 1024x768 ok jer Am. Rasanya dia depend pada mender ni la.

 

Anonymous nieys kata ... (November 29, 2006 2:06 PM) : 

okey je lay out ni AM.. yer.. macam mazudi cakap.. depends on browser resolution. lagi satu.. saya pakai Mozilla.. ok je.. dulu blog saya yang lama pun penah berterabur bila bukak guna IE. bila guna mozilla ok je.. :)

 

Anonymous HE kata ... (November 29, 2006 2:22 PM) : 

Sofar saya pakai Firefox, ok sahaja, pakai IE pun ok je...resolution 1024x768.

 

Anonymous missjaja kata ... (November 29, 2006 3:31 PM) : 

am...dah tuka ke blogspot rupanye...penat jaja jejak...kat sini rupanye...huhu..so far ok jek blog am ni...kemas jek susunannye...ape masalah kat blogdrive? jaja lama tak masuk..so tak tau ape2...

 

Blogger Am kata ... (November 30, 2006 10:35 AM) : 

Meera:
no problem meera hehehe

Chika:
Semua ok Chika, Chika pula apa khabar

Moon:
Ok moon, akan periksa

Noamee:
Terima Kasih Noamee, susah-susah aja

BP:
Am pula tengok guna IE BP

Mazudi:
Am pun guna 1024x768 di pejabat ini Mazudi, agaknya itulah masalahnya

Nieys:
Am tak pernah guna Mozilla hehehe

HE:
Rasanya bergantung pada resolution kot

Jaja:
Hai jaja, lama menghilang ya, blogdrive selalu susah nak masuk dan kawan2 pun susah nak view blog

 

JOM TINGGALKAN JEJAK

Links to "Bercerita tentang "Layout Blog""

Create a Link