AbahMuda@Am


AbahMuda@Am


AbahMuda@Am



BLOG TEMAN
Abah_Muizz
Abiumar
Abu Naqibah - Dairi Abu Naqibah
Acai
Activ8ions
Acukk77
Acukk77 New
Aflin Shauki : Inside My Head
Afzan
Adinda
Aida Diarikecil
Aida NotaDairi - Blogdrive
Aida NotaDairi - Blogspot
Aidil
Aishah - Berlindung dibalik Awan
AKO Tetap AKO!!
Ako!
Ako! The Latest
Alyza
Anakomak
Anangku
Anim
Arddayu
Arisa-Putri
Ayu Sayang
Aza
Azhan
Azhan Workpress
Azuna Online
BabyDiana
Budak Sekolah
Bang Long
Bat - InfoMalaya Blog
Bunda Shafiya
Carneyz
Cempaka Biru
Chika
Chot Blogspot
Chot Wordpress
Cikgu Online
Cik Scarlet
Cik Pudica - Semerah Cintanya
Ct
Cute-SmiLy!
Cyclips
Dealova
Diane
Dingy
Dingy Blogsome
Dingy Bloggoing
Downforce
Ducks - M-Ralducks
East Blogdrive
East Blogspot
EedaHakim - Bicara Siti Suraida (Petua)
Elly
Faizah
Faizzah
Faizzah New
FaizulZone
Farah - Bila Cinta Terhubung
Fysal - Cyberstar
Fysal - Mfi06
Fysal - Jendela Duniaku
Fysal - In My Life
Geargie
Gurisanintaglio
Hana
Blog Seni HE
Blog Seni HE - New
Blog Seni HE - Wordpress
Honey
Huda
Iemah
iEn
iEn Komuniti
Iera
Iirah
ilynn - Pemikir, Penulis & Perempuan
Imah Cumel Library
Inamaroon
Irmanrahaban
Iyandz
Iziana
Jaja
Jaja Comel
Jiji
JiwaKacau
JiwaRasa
Jowopinter
Jubeiz
Junaidix
KakAyu
Katarsis
Katarsis - Diari.Seorang.Lelaki
Kadok
Kadok Sebuah Cerita Kehidupan
Kasawari
Kasih
Kicap
Kujie - Dari Baling Ke Serendah
Kujie - Dari Baling Ke Serendah
Kujie New - Hidup Biar Sedap
Kmx
Knockturnal
Kunang
Kuncup
Kuncup New
Lin
Lizza
Luna
Madi Insan Seni
MamaJambu
MamaShahmi - Teguh Berdiri Disini..
Mazudi
Mazudi.com/Life.Notes
Underfine Me
Meen Blogdrive
Meen Blogspot
Mely
Meera - Rentak Kehidupan Meera
Mimie
Mimpi Sedih
Mizi
Mohd Imran
Mohd Ismail
Moon
Nadhirah Lifelogger
Nadhirah Blogspot
Nagacute Blogdrive
Nagacute Blogsome
Narish
Narish2
Neezie
Neezie 1/2 Waras
Nieys Blogspot
Nieys Wordpress
Nieys - nieyszahri.com
Nizam Zakaria
Noamie
Nora
Noush
Nurul - Di Mana Spek Cinderella
Op - Fikiran Dlm Kembara
Pee Bee Blogdrive
PeeBee Blogspot
Pengkritik Blog
PK
PuteriSatu - Luahan Ku
Redza
Rick - Bro Rickwan Melaka
Ryzal
Sama-Sama
Sanchai
Sastri
Seek4soul
Sejuk
Selipar Jepun
Shai Blogdrive
Shai Blogspot
Shai Blogsome
Sharida
Sharidatk
Siti
Snow White
Sodep
Sodep.net
Syikin
Syikin - Wanita dan Keluarga (2007)
Syikin - Wanita dan Keluarga (2008)
Syira
Syi
T - Story of My Life
TaufikSM - Hiburan & Informasi
Topek
Topek - Diari Hidupku
UMIe
UstazMuda
VM
Yatt
YezzeR
Yna
Yna1
Zali
Zalisa - Dunia Hatiku
zzzss
BLOG BERNISAN
PakTeh - Diari 2004-2006
PakTeh - Sembang2 Warung Kopi
BLOG BERKAITAN
Yusof Family's Official Blog

BLOGER IDOL
BloggerIdol
RedMummy - Juara 2006
BilikIni - Tempat Kedua
NadhirahN - Tempat Ketiga
AffyRonan
Archmal
CatWalk
Duyong
Ian
Natasha
Izzu
MPijan
Samasam
UjangMD
Y2Gay
BLOGGER KICK START
Blogger Kick Start
Bro Rick
Intan
Katarsis
Noush
Syawaludin
Kurt_Kuden - Out Week 5
kriesz - Out Week 4
mourieys - Out Week 3
Milla - Out Week 2
Zila - Out Week 1
RedMummy - Juri Tetap


SAJAK BUAT PERHENTIAN
Diperhentian ini
Ada satu cerita
Tentang uda dan dara
Menjeling, bermesra dan berjanji
Tapi menangisnya juga disini
Berpisahnya juga disini

Diperhentian ini
Kulihat... anak itu terjatuh
Luka siku dan keningnya
Menangis belas ibunya

Diperhentian ini
Aku tersenyum
Merenung dia dan hidupnya
Mereka dan kehidupannya
Kerana diperhentian ini
adalah permulaannya
mungkin juga....penamatnya.

Am@AbahMuda 2006


Geng Jurnal

Photobucket.com image hosting and photo sharing Photobucket.com image hosting and photo sharing

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

'Award From MamaJ

Merenung Jejak Kehidupan
- Suatu Klinik Minda

Merupakan hasil perjalanan peribadi, garapan idea, pendapat dan pemikiran penulis. Penulis tidak mengwakili mana-mana pertubuhan atau organisasi tertentu. Segala pendapat dan ulasan yang dibuat merupakan hasil pemikiran dan pandangan peribadi penulis.
Mengkritik bukan Mengeji, Menegur bukan Mengutuk, Bercerita sebagai Tauladan
Sekian Terima Kasih.
Hak Cipta Terpilihara.

free web counter
Since July 21, 2005

Terima Kasih & Jumpa Lagi

Tuesday, January 30, 2007

Bercerita tentang "Mesyuarat & Bola"

Lilin
Masih lagi memaparkan Photo awan di Pulau Pinang, Am kalau mesyuarat di Pulau Pinang, mesti akan ambil photo disini dan paparkan di blog Am ini, kebetulan tempat ini didepan hotel tempat Am menetap di Pulau Pinang sahaja.

Pantai....
Original Upload from Canon Digital IXUS 60


Sekarang ini Am banyak sangatlah pulak Mesyuarat, semalam dah bermesyuarat, besok pula ada mesyuarat lagi, minggu depan pun ada mesyuarat lagi. Letih betul bila banyak sangat mesyuarat ini. Ini kurang, dulu Am pernah ada 3 mesyuarat dalam seminggu untuk syarikat yang berlainan.

Am ada petua untuk buat mesyuarat itu habis cepat, banyakkan perkataan "No Problem" hehehe. Dalam mesyuarat semuanya no problem, bila keluar barulah "problem" sana dan sini.

Sedikit cerita tertunggak tentang bola, walaupun Malaysia gagal ke akhir, Am agak bangga dengan mutu permainan pemain Malaysia, cuma sangat geram pada sorang pemain pertahanan yang mengulangi kesilapan yang sama sehingga Singapura berjaya menjaringkan gol penyamaan. Sama seperti pusingan pertama, sentuhan penyudah bahagian serangan kita masih kurang lagi.


Nota Kaki :

Selamat berhujung minggu Semuga kita diberkati dalam apa sahaja yang kita lakukan........

Labels: ,

JEJAK TEMAN DI "Bercerita tentang "Mesyuarat & Bola""

 

Blogger blackpurple kata ... (January 30, 2007 1:05 PM) : 

Meeting yang seronok di hujungnya bila ada jamuan makan-makan. He he he

Kempunan lagi Malaysia nak ke final. Jersi replika Nike RM259 itu cantik tapi mahal sangat...!

 

Blogger meera kata ... (January 30, 2007 4:03 PM) : 

cantik gmbr tu Am.

Lg 1 petua nak abis meeting. Bila di tanya 'any question?' 'any suggestion?' jawab je 'no'. cepat la abis hehehe...

betul kesilapan pertahanan, bukan kesilapan khyril muhaimin yg sepak penalti tak gol.... hehehe

 

Blogger Syikin kata ... (January 30, 2007 8:04 PM) : 

salam,

yg best lepas mesyuarat ni, ada makan2 kan?

err..pemain pertahanan tu takleh ditukarkan posisi ke?

 

Blogger Sastri kata ... (January 31, 2007 9:33 AM) : 

Sas pun tak larat asik meeting ni... dah 2 hari meeting penuh... hari ni ingatkan leh rilek, ada lagik meeting ptg nih.... adeh...

 

Anonymous Faizah kata ... (February 02, 2007 4:01 PM) : 

hehe, jawab yes, no .. nasib baik la keje saya nih tak involve meeting

 

Blogger Am kata ... (February 02, 2007 4:37 PM) : 

BP:
Meeting Am tak seronok pasal tak ada jamuan hehehehe

Meera:
Marah pula Board nanti bila jawab no sahaja hehehe

Syikin:
Memang best kalau ada makan hehehe
Masalahnya syikin Malaysia ini kekurangan pemain pertahanan yg bagus

Sastri:
Sabar ajalah Sas, Am nasib baik tak mengantuk masa meeting, kalau tidak lagi teruk hehehe

Faizah:
wah seronoklah kerja Faizah ya hehehe

 

Anonymous Anonymous kata ... (November 21, 2009 7:01 AM) : 

[url=http://firgonbares.net/][img]http://firgonbares.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]price tags software, [url=http://firgonbares.net/]discount software store[/url]
[url=http://firgonbares.net/][/url] office 2007 enterprise key adobe photo album software
coreldraw 11 user manual [url=http://firgonbares.net/]selling educational software[/url] place to buy computer software
[url=http://firgonbares.net/]Master Collection Mac[/url] website store software
[url=http://firgonbares.net/]discount on software[/url] selling softwares in
discount software house [url=http://firgonbares.net/]discounted software for non[/b]

 

JOM TINGGALKAN JEJAK

Links to "Bercerita tentang "Mesyuarat & Bola""

Create a Link