AbahMuda@Am


AbahMuda@Am


AbahMuda@Am



BLOG TEMAN
Abah_Muizz
Abiumar
Abu Naqibah - Dairi Abu Naqibah
Acai
Activ8ions
Acukk77
Acukk77 New
Aflin Shauki : Inside My Head
Afzan
Adinda
Aida Diarikecil
Aida NotaDairi - Blogdrive
Aida NotaDairi - Blogspot
Aidil
Aishah - Berlindung dibalik Awan
AKO Tetap AKO!!
Ako!
Ako! The Latest
Alyza
Anakomak
Anangku
Anim
Arddayu
Arisa-Putri
Ayu Sayang
Aza
Azhan
Azhan Workpress
Azuna Online
BabyDiana
Budak Sekolah
Bang Long
Bat - InfoMalaya Blog
Bunda Shafiya
Carneyz
Cempaka Biru
Chika
Chot Blogspot
Chot Wordpress
Cikgu Online
Cik Scarlet
Cik Pudica - Semerah Cintanya
Ct
Cute-SmiLy!
Cyclips
Dealova
Diane
Dingy
Dingy Blogsome
Dingy Bloggoing
Downforce
Ducks - M-Ralducks
East Blogdrive
East Blogspot
EedaHakim - Bicara Siti Suraida (Petua)
Elly
Faizah
Faizzah
Faizzah New
FaizulZone
Farah - Bila Cinta Terhubung
Fysal - Cyberstar
Fysal - Mfi06
Fysal - Jendela Duniaku
Fysal - In My Life
Geargie
Gurisanintaglio
Hana
Blog Seni HE
Blog Seni HE - New
Blog Seni HE - Wordpress
Honey
Huda
Iemah
iEn
iEn Komuniti
Iera
Iirah
ilynn - Pemikir, Penulis & Perempuan
Imah Cumel Library
Inamaroon
Irmanrahaban
Iyandz
Iziana
Jaja
Jaja Comel
Jiji
JiwaKacau
JiwaRasa
Jowopinter
Jubeiz
Junaidix
KakAyu
Katarsis
Katarsis - Diari.Seorang.Lelaki
Kadok
Kadok Sebuah Cerita Kehidupan
Kasawari
Kasih
Kicap
Kujie - Dari Baling Ke Serendah
Kujie - Dari Baling Ke Serendah
Kujie New - Hidup Biar Sedap
Kmx
Knockturnal
Kunang
Kuncup
Kuncup New
Lin
Lizza
Luna
Madi Insan Seni
MamaJambu
MamaShahmi - Teguh Berdiri Disini..
Mazudi
Mazudi.com/Life.Notes
Underfine Me
Meen Blogdrive
Meen Blogspot
Mely
Meera - Rentak Kehidupan Meera
Mimie
Mimpi Sedih
Mizi
Mohd Imran
Mohd Ismail
Moon
Nadhirah Lifelogger
Nadhirah Blogspot
Nagacute Blogdrive
Nagacute Blogsome
Narish
Narish2
Neezie
Neezie 1/2 Waras
Nieys Blogspot
Nieys Wordpress
Nieys - nieyszahri.com
Nizam Zakaria
Noamie
Nora
Noush
Nurul - Di Mana Spek Cinderella
Op - Fikiran Dlm Kembara
Pee Bee Blogdrive
PeeBee Blogspot
Pengkritik Blog
PK
PuteriSatu - Luahan Ku
Redza
Rick - Bro Rickwan Melaka
Ryzal
Sama-Sama
Sanchai
Sastri
Seek4soul
Sejuk
Selipar Jepun
Shai Blogdrive
Shai Blogspot
Shai Blogsome
Sharida
Sharidatk
Siti
Snow White
Sodep
Sodep.net
Syikin
Syikin - Wanita dan Keluarga (2007)
Syikin - Wanita dan Keluarga (2008)
Syira
Syi
T - Story of My Life
TaufikSM - Hiburan & Informasi
Topek
Topek - Diari Hidupku
UMIe
UstazMuda
VM
Yatt
YezzeR
Yna
Yna1
Zali
Zalisa - Dunia Hatiku
zzzss
BLOG BERNISAN
PakTeh - Diari 2004-2006
PakTeh - Sembang2 Warung Kopi
BLOG BERKAITAN
Yusof Family's Official Blog

BLOGER IDOL
BloggerIdol
RedMummy - Juara 2006
BilikIni - Tempat Kedua
NadhirahN - Tempat Ketiga
AffyRonan
Archmal
CatWalk
Duyong
Ian
Natasha
Izzu
MPijan
Samasam
UjangMD
Y2Gay
BLOGGER KICK START
Blogger Kick Start
Bro Rick
Intan
Katarsis
Noush
Syawaludin
Kurt_Kuden - Out Week 5
kriesz - Out Week 4
mourieys - Out Week 3
Milla - Out Week 2
Zila - Out Week 1
RedMummy - Juri Tetap


SAJAK BUAT PERHENTIAN
Diperhentian ini
Ada satu cerita
Tentang uda dan dara
Menjeling, bermesra dan berjanji
Tapi menangisnya juga disini
Berpisahnya juga disini

Diperhentian ini
Kulihat... anak itu terjatuh
Luka siku dan keningnya
Menangis belas ibunya

Diperhentian ini
Aku tersenyum
Merenung dia dan hidupnya
Mereka dan kehidupannya
Kerana diperhentian ini
adalah permulaannya
mungkin juga....penamatnya.

Am@AbahMuda 2006


Geng Jurnal

Photobucket.com image hosting and photo sharing Photobucket.com image hosting and photo sharing

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

'Award From MamaJ

Merenung Jejak Kehidupan
- Suatu Klinik Minda

Merupakan hasil perjalanan peribadi, garapan idea, pendapat dan pemikiran penulis. Penulis tidak mengwakili mana-mana pertubuhan atau organisasi tertentu. Segala pendapat dan ulasan yang dibuat merupakan hasil pemikiran dan pandangan peribadi penulis.
Mengkritik bukan Mengeji, Menegur bukan Mengutuk, Bercerita sebagai Tauladan
Sekian Terima Kasih.
Hak Cipta Terpilihara.

free web counter
Since July 21, 2005

Terima Kasih & Jumpa Lagi

Saturday, March 22, 2008

Bercerita tentang "Photo"


Photo ini Am rakamkan semasa bawa anak Am ke Genting. Muka adik tension pasal tak dapat main apa-apa mainan, abang pula seronok habis sampai mainan orang dewasa pun dia nak main. Tak tahu takut pun

Nota Kaki:
Suka lihat muka adik tension dalam photo ni hehehehe

Labels:

JEJAK TEMAN DI "Bercerita tentang "Photo""

 

Blogger pu3Chempakabiru kata ... (March 23, 2008 10:20 PM) : 

Ya Allah... comelnya dua beradik ni.... macam anak cina betul... siap dengan mata sepet lagi.... tapi wajah si adik tu cute betullah Am.... comel sangatttttttttttttttttt rsa nak cubit-cubit je muka tension dia tu.....

 

Anonymous Faizahs kata ... (March 24, 2008 1:35 PM) : 

mata dia ikut mata ayah dia la :P

 

Blogger blackpurple @ jowopinter kata ... (March 24, 2008 5:35 PM) : 

Comel. Kacak macam ayahnya juga. :D

 

Anonymous Anonymous kata ... (March 24, 2008 5:46 PM) : 

Amboi comel nya anak2 Am..

mamaj

 

Blogger noamee kata ... (March 24, 2008 6:32 PM) : 

baru dpt tngk photo anak2 bro..cute dan comeyy..wajah anak bro yg kecik tu seiras sket2 dgn anak sedara sy yg kat Kembangan

 

Blogger Kaklong Syikin kata ... (March 25, 2008 7:56 AM) : 

salam,

amboi..hensemnya anak2 am ni. cepatlah bermenantu nanti :)

ikut iras AM atau isteri?

nnti saya doakan dpt girl pula. InsyaAllah..

 

Blogger meen kata ... (March 25, 2008 3:37 PM) : 

salam am..hurmm bertahun2, dari sorang anak, sampai dah masuk 2orang..barulah meen dapat tgk muka abang dan adik. Mcm chinese look la dorang am..especially adik tu..comel jek..ikut muka abah ke mamanya ni am? hihi

 

Blogger Jie kata ... (March 25, 2008 10:53 PM) : 

salam am..oooo inilah anak yg kita org kenal sejak dari dlm perut ibunya lagi..dah besar dah...

mmglah muka dia mencuka..sbb tak boleh main...issshhh..nk pergi tempat mcm tu kena tunggu derang tu besar sikit..agak2 dah boleh main2..sbb nk main pun dia akan ukur ketinggian.

 

Blogger Sastri kata ... (March 27, 2008 4:42 PM) : 

waaa... ada berketurunan Cina ke nih? dah besar anak2 Am ni rupanya... sian adik... takpe, dah besar nanti, abahnya akan bawak lagi, bagi can dia main plak... :D

 

Anonymous Am kata ... (March 28, 2008 9:29 AM) : 

Cempaka Biru:
semua orang kata mata mereka sepet, ikut bah dia ni kot hehehe

Faizah:
betul tu Faizah

BP:
setuju sangat tu Bp, eeeh bila BP tengok abahnya ya....

MamaJ:
Budak kecik semuanya comel MamaJ hehehe

Syikin:
Kalau dah hensem, sah2 ikut abahnya hehehe. Memang tengah usaha nak dapat perempuan pula syikin, kalau ada rezeki

Meen:
Lama dah tunggu rupanya meen hehehe

Jie:
dah besar sudah tentu kena pergi lagi jie

Sastri:
Setakat yang Am tahu melayu asli Sas hehehe

 

Blogger Ms Chrome kata ... (April 01, 2008 7:37 PM) : 

dh lama berblog baru dpt ngk anak am... hehehhe....

pastu ketinggalan bas plak... rupanya dh 2 cahayamata am... lama gila x ke sini

 

Blogger Mama Shahmi kata ... (April 03, 2008 1:40 PM) : 

akhirnya dapat juga melihat anak am yang comel2..

 

Blogger Abah Mui'zz kata ... (April 07, 2008 1:58 PM) : 

nasib baik la abangnya saja yang seronok main mainan2 kat Genting tuh, kalau abahnya seronok main sama, parahhhh. Hehe. Gurau je Am, tapi rasanya kalau abah ke genting, sama naik je dgn anak nak main dalam park depa tu.

 

JOM TINGGALKAN JEJAK

Links to "Bercerita tentang "Photo""

Create a Link