AbahMuda@Am


AbahMuda@Am


AbahMuda@Am



BLOG TEMAN
Abah_Muizz
Abiumar
Abu Naqibah - Dairi Abu Naqibah
Acai
Activ8ions
Acukk77
Acukk77 New
Aflin Shauki : Inside My Head
Afzan
Adinda
Aida Diarikecil
Aida NotaDairi - Blogdrive
Aida NotaDairi - Blogspot
Aidil
Aishah - Berlindung dibalik Awan
AKO Tetap AKO!!
Ako!
Ako! The Latest
Alyza
Anakomak
Anangku
Anim
Arddayu
Arisa-Putri
Ayu Sayang
Aza
Azhan
Azhan Workpress
Azuna Online
BabyDiana
Budak Sekolah
Bang Long
Bat - InfoMalaya Blog
Bunda Shafiya
Carneyz
Cempaka Biru
Chika
Chot Blogspot
Chot Wordpress
Cikgu Online
Cik Scarlet
Cik Pudica - Semerah Cintanya
Ct
Cute-SmiLy!
Cyclips
Dealova
Diane
Dingy
Dingy Blogsome
Dingy Bloggoing
Downforce
Ducks - M-Ralducks
East Blogdrive
East Blogspot
EedaHakim - Bicara Siti Suraida (Petua)
Elly
Faizah
Faizzah
Faizzah New
FaizulZone
Farah - Bila Cinta Terhubung
Fysal - Cyberstar
Fysal - Mfi06
Fysal - Jendela Duniaku
Fysal - In My Life
Geargie
Gurisanintaglio
Hana
Blog Seni HE
Blog Seni HE - New
Blog Seni HE - Wordpress
Honey
Huda
Iemah
iEn
iEn Komuniti
Iera
Iirah
ilynn - Pemikir, Penulis & Perempuan
Imah Cumel Library
Inamaroon
Irmanrahaban
Iyandz
Iziana
Jaja
Jaja Comel
Jiji
JiwaKacau
JiwaRasa
Jowopinter
Jubeiz
Junaidix
KakAyu
Katarsis
Katarsis - Diari.Seorang.Lelaki
Kadok
Kadok Sebuah Cerita Kehidupan
Kasawari
Kasih
Kicap
Kujie - Dari Baling Ke Serendah
Kujie - Dari Baling Ke Serendah
Kujie New - Hidup Biar Sedap
Kmx
Knockturnal
Kunang
Kuncup
Kuncup New
Lin
Lizza
Luna
Madi Insan Seni
MamaJambu
MamaShahmi - Teguh Berdiri Disini..
Mazudi
Mazudi.com/Life.Notes
Underfine Me
Meen Blogdrive
Meen Blogspot
Mely
Meera - Rentak Kehidupan Meera
Mimie
Mimpi Sedih
Mizi
Mohd Imran
Mohd Ismail
Moon
Nadhirah Lifelogger
Nadhirah Blogspot
Nagacute Blogdrive
Nagacute Blogsome
Narish
Narish2
Neezie
Neezie 1/2 Waras
Nieys Blogspot
Nieys Wordpress
Nieys - nieyszahri.com
Nizam Zakaria
Noamie
Nora
Noush
Nurul - Di Mana Spek Cinderella
Op - Fikiran Dlm Kembara
Pee Bee Blogdrive
PeeBee Blogspot
Pengkritik Blog
PK
PuteriSatu - Luahan Ku
Redza
Rick - Bro Rickwan Melaka
Ryzal
Sama-Sama
Sanchai
Sastri
Seek4soul
Sejuk
Selipar Jepun
Shai Blogdrive
Shai Blogspot
Shai Blogsome
Sharida
Sharidatk
Siti
Snow White
Sodep
Sodep.net
Syikin
Syikin - Wanita dan Keluarga (2007)
Syikin - Wanita dan Keluarga (2008)
Syira
Syi
T - Story of My Life
TaufikSM - Hiburan & Informasi
Topek
Topek - Diari Hidupku
UMIe
UstazMuda
VM
Yatt
YezzeR
Yna
Yna1
Zali
Zalisa - Dunia Hatiku
zzzss
BLOG BERNISAN
PakTeh - Diari 2004-2006
PakTeh - Sembang2 Warung Kopi
BLOG BERKAITAN
Yusof Family's Official Blog

BLOGER IDOL
BloggerIdol
RedMummy - Juara 2006
BilikIni - Tempat Kedua
NadhirahN - Tempat Ketiga
AffyRonan
Archmal
CatWalk
Duyong
Ian
Natasha
Izzu
MPijan
Samasam
UjangMD
Y2Gay
BLOGGER KICK START
Blogger Kick Start
Bro Rick
Intan
Katarsis
Noush
Syawaludin
Kurt_Kuden - Out Week 5
kriesz - Out Week 4
mourieys - Out Week 3
Milla - Out Week 2
Zila - Out Week 1
RedMummy - Juri Tetap


SAJAK BUAT PERHENTIAN
Diperhentian ini
Ada satu cerita
Tentang uda dan dara
Menjeling, bermesra dan berjanji
Tapi menangisnya juga disini
Berpisahnya juga disini

Diperhentian ini
Kulihat... anak itu terjatuh
Luka siku dan keningnya
Menangis belas ibunya

Diperhentian ini
Aku tersenyum
Merenung dia dan hidupnya
Mereka dan kehidupannya
Kerana diperhentian ini
adalah permulaannya
mungkin juga....penamatnya.

Am@AbahMuda 2006


Geng Jurnal

Photobucket.com image hosting and photo sharing Photobucket.com image hosting and photo sharing

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

'Award From MamaJ

Merenung Jejak Kehidupan
- Suatu Klinik Minda

Merupakan hasil perjalanan peribadi, garapan idea, pendapat dan pemikiran penulis. Penulis tidak mengwakili mana-mana pertubuhan atau organisasi tertentu. Segala pendapat dan ulasan yang dibuat merupakan hasil pemikiran dan pandangan peribadi penulis.
Mengkritik bukan Mengeji, Menegur bukan Mengutuk, Bercerita sebagai Tauladan
Sekian Terima Kasih.
Hak Cipta Terpilihara.

free web counter
Since July 21, 2005

Terima Kasih & Jumpa Lagi

Monday, December 22, 2008

Bercerita tentang SIBUK & MAWI

Dah lama photo ini tersimpan dalam komputer Am ni dan Am tak pasti sudah dipertontonkan diBlog Am ini atau belum. Kalau dah nampaknya macam siaran ulangan ler dan kalau belum sama-samalah kita nikmatinya hehehe

Beberapa hari lepas ada cuba rakamkan photo bulan tapi tak menjadi, nanti Am akan paparkan photo yang tak jadi itu disini kalau berkesempatan.

Awan Biru....
Original from Panasonic Lumix DMS-FS

Minggu lepas minggu kesibukkan Am. rasanya dua kali sahaja dapat buat entry dan tak berkesempatan lansung untuk melawat blog rakan-rakan. Boss tanya dari pagi duduk depan PC tak sakit mata ker? Dah balik baru tanya kalau awal2 dia tanya kan senang, terus Am berehat hehehe

2. Ada kawan blog kata, melihat blog lain pun kira melawat juga ker? Bagi Am blog orang lain itu macam rumah mereka dialam maya ni. Kiranya macam melawat ler, bezanya lawatan Am tanpa dijemput dan ikut suka-suka aja datang hehehe

3. Hujung minggu lepas melihat siaran lansung Mawi bernikah, itupun bukan dari mula kerana anak Am nak tengok cerita dia dulu. Lepas tu baru bagi Am tengok. Sebenarnya anak Am bosan banyak sangat iklan pasal Mawi nak kahwin ni. Paling dia bosan Mawi nak khusus kahwin pun ada kat tv juga hehehe. Apa-apa pun "Selamat Pengantin Baru Mawi dan Ekin".

Nota Kaki :
Menghitung hari untuk bercuti hehehe

Labels: , , ,

JEJAK TEMAN DI "Bercerita tentang SIBUK & MAWI"

 

Blogger irman_rahs kata ... (December 22, 2008 10:29 AM) : 

bab melawat ni, tak perlu jemputan... nak datang datang, tak nak datang sudah... betul tak? gara2 tengok mawi dkt tv, lambat datang ruma member kawen...huhu

 

Anonymous Am kata ... (December 22, 2008 12:41 PM) : 

wah man, peminat juga rupanya hehehe

ps: sebab tu lambat sebenarnya hehehe

 

Blogger Eita kata ... (December 22, 2008 3:00 PM) : 

suka la gambar2 kat blog Am ni
cantik2 laa :)

 

Anonymous Am kata ... (December 22, 2008 3:06 PM) : 

yer ke eita, blog lain lagi cantik, kagum Am hehehe

 

Blogger arsaili kata ... (December 22, 2008 4:14 PM) : 

salam...umah sy bila2 bole datang,tapi kasi la salam yer (tinggal jejak) ahahaha...dah balik oz am...akan ku jejaki Malaysia next year plak...bole jumpa am plak...wokey!

 

Anonymous Am kata ... (December 22, 2008 4:44 PM) : 

wah dah dapat lampu hijau dari tuan rumah tu hehehe
ok next yera datang Malaysia beritahu Am ya, boleh jumpa dan kenal lebih rapat lagi hehehe

 

Blogger irman_rahs kata ... (December 23, 2008 1:55 PM) : 

sori, man tak minat mawi... rumah member dah buka oasis, man tngk sj la... tp respect dgn budak baca doa tu...

 

Anonymous Am kata ... (December 23, 2008 2:32 PM) : 

ooo macam tu ker, ingat minat tadi

ps: kenapa tak respect pulak?

 

Blogger irman_rahs kata ... (December 24, 2008 10:11 AM) : 

apa yg tak respect? man tulis respect dgn pembaca doa tu.. meremang bulu roma mendengar dia baca...

 

Anonymous Am kata ... (December 30, 2008 2:33 PM) : 

ooo yer ker man hehehe

 

JOM TINGGALKAN JEJAK

Links to "Bercerita tentang SIBUK & MAWI"

Create a Link